header

A&O-items 16 november 2016

Gratis wetenschappelijke tijdschriften

De sector Arbeid en Organisatie NIP heeft een overeenkomst met Boom uitgevers Amsterdam waardoor u als eerste-keus-lid van de sector gratis toegang heeft tot de online edities van de wetenschappelijke tijdschriften Gedrag & Organisatie en Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken. De sector A&O wil met deze service aan de leden de band tussen wetenschap en praktijk verstevigen, en zo de professionalisering van A&O-psychologen ondersteunen.

Voor het lezen van de online tijdschriften gaat u naar de websites: www.gedragenorganisatie.nl en www.tijdschriftvoorarbeidsvraagstukken.nl. U kunt vervolgens inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Account activeren
Om de tijdschriften te kunnen raadplegen op de websites, dient u eenmalig uw accounts te activeren.

Voor beide tijdschriften moet u apart inloggen.

  1. Ga naar www.gedragenorganisatie.nl/brief en/of  www.tijdschriftvoorarbeidsvraagstukken.nl/brief.
  2. Vul hier uw activatiecode in en klik op de button ‘Verstuur’ (NB: let goed op de juiste code bij het juiste tijdschrift in te vullen).
  3. Vul een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in en klik op de button ‘Verzenden’.
  4. Uw account is nu succesvol geactiveerd. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  5. U kunt uw eigen account en inloggegevens beheren nadat u de activeringscodes heeft ingevoerd. Het wachtwoord is persoonlijk. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kan dit opnieuw worden opgevraagd met de knop ‘wachtwoord vergeten’.
  • Het is ook mogelijk tegen een fikse korting een abonnement te nemen op de papieren versie van het tijdschrift Gedrag & Organisatie. Meer informatie daarover vindt u hier.
  • Voor problemen met inloggen of meer informatie kunt u contact opnemen met Boom Uitgevers Amsterdam via (020)5218932 of klantenservice@boomamsterdam.nl.
  • Een eventuele e-mailwijziging kunt u doorgeven aan zowel de uitgever (via tijdschriften@boomamsterdam.nl) als aan het NIP (via ledenadministratie@psynip.nl).